Zihinsel engelli kişi, sokak ortasında saldırıya uğradı

Adana'da zihinsel engelli bir kişi evine giderken sokak ortasında 3 kişinin saldırısına uğradı. Sopalarla dövülen ve çenesi kırılan şahıs hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, merkez Seyhan ilçesi Yeşilevler Endüstri Meslek Lisesi civarında meydana geldi. 3 kişi evine giden Eyüp Hasır (37) ile alay etti. Kimlikleri belirlenemeyen şahıslar, kendilerine karşılık veren şahsı sopalarla dövdükten sonra olay yerinden kaçtı. Çevredeki esnafın ihbarı üzerine Hasır, olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan kontrollerde Hasır'ın çenesinin 2 yerden kırıldığı ve sırtı ile vücudunun çeşitli yerlerinde darp izi olduğu tespit edildi. Hasır, burada plastik cerrah olmaması nedeniyle birkaç hastaneye başvurulduktan sonra Balcalı Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı.

Eyüp Hasır'ın ablası Kezban Tonsak (39) ise hasta kardeşinin 3 kişi tarafında darp edilmesine tepki göstererek, polisin şahısları yakalamak için güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber